Viņa gaidīja savu rindu uz abortu, kad pēkšņi notika kas tāds, kas mainīja visu viņas dzīvi. FOTO

1

Audzināt bērnu nav viegls darbs, bet, izaudzināt bērnu vienam var būt īsts izaicinājums. Tāpēc jauno meiteņu bailes, uzzinot par savu grūtniecību, ir diezgan pamatotas.

Bet šī sieviete ir pierādījusi, ka neatkarīgi no grūtībām, laime būt par māmiņu ir tā vērta.

“Cilvēki atceras dzimšanas dienas datumus, jubilejas un tamlīdzīgi. Man tā kļuva par neaizmirstamu dienu” saka meitene. “Es atceros katru sīkumu.”

Pirms diviem gadiem, viņa sēdēja rindā uz abortu, un domāja, ka grūtniecības pārtraukšana ir vienīgā izeja. Bet liktenis bija sagatavojis viņai citu plānu…

2

Viņa sēdēja viena slimnīcā un raudāja. Vēlāk tajā pašā dienā viņa rakstīja šīs rindas:

 

“Šodien es biju slimnīcā. Es tomēr nolēmu pati sev: mans draugs piekrāpa mani, un dzemdēt bērnu man bija kauns. Es atkārtoju sev, ka es esmu viena pati, un man nav citas izvēles. Sēžot tur, es knapi spēju atšķirt kaut ko vai kādu caur asaru plīvuru. Es dzirdēju, kā cilvēki ap mani jokoja, smējās un ēda. Es jutos diezgan vientuļa un pamesta. Manā galvā bija tikai viena doma: “Es lietoju pretapaugļošanās zāles- tas nevar būt.”

Viņa bija pārliecināta, ka tagad viņai nav citas izvēles.

3

Pienāca viņas kārta, un medmāsa sauca viņas vārdu. Tagad tas notiks. Viņa paņēma maku, meklējot identitātes karti, un no tā izkrita neliela kartiņa, ko pirms dažām dienām uz viņas galda bija atstājis laulāts pāris. Tās aizmugurē bija rindas no Bībeles.

Kad viņa lasīja to, kas bija rakstīts aizmugurē, viņa saprata, ka Dievs runā ar viņu.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru